Servis pro exportéry
Ďalšie služby, ktoré poskytuje česká agentúra na podporu vývozu CzechTrade. Teritoriálne informácie pre exportérov a investorov poskytované agentúrou CzechTrade. Publikácie pre vývozcov od CzechTrade. Semináre usporadúvané agentúrou CzechTrade.