Obal vhodný pro distribuci - Kubát, Jiří
Potreba zvýšenia úrovne obalového hospodárstva v Nemecku. Požiadavky nemeckého obchodu a priemyslu na celistvé obalové riešenia vhodné aj pre logistiku. Problematika vratných obalov. Technická výhodnosť prechodu z nevratných obalov na vratné. Potrebná spolupráca medzi výrobcom obalov a podnikom logistických služieb pri vývoji obalu.