Zoznam stavebných výrobkov a postupy preukazovania zhody Príloha č. 1 k zákonu č. 90/1998 Z.z.
Zoznam stavebných výrobkov, ktorých sa týka preukazovanie zhody certifikáciou, ktorá je doplnená posúdením systému kvality. Príloha č. 2 k zákonu č. 90/1998 Z.z. o stavebných výrobkoch. Grafické znázornenie značky.