K recyklácii a novele zákona o odpadoch - Šoltés, Andrej
Komentár k návrhu novely zákona o odpadoch. Riešenie problematiky odpadového hospodárstva. Zberová a spracovateľská, resp. zneškodňovacia povinnosť. Problematika recyklácie odpadov na Slovensku. Príprava príslušných právnych predpisov. Názory a diskusia medzi členmi Asociácie priemyselnej ekológie na Slovensku (ASPEK).