Základné požiadavky na zaistenie bezpečnosti práce
Úplné znenie vyhlášky Slovenského úradu bezpečnosti práce č. 59/1982 Zb, ktorou sa určujú základné požiadavky na zaistenie bezpečnosti práce a technických zariadení v znení vyhlášky č. 374/1990 Zb. a vyhlášky č. 484/1990 Zb.