Chemický priemysel analýza odvetvia - Ilavský, Martin
Porovnanie chemickej výroby USA a Európskej únie. Porovnanie obchodnej bilancie v ECU - Japonsko, USA, EÚ. Produkcia chemického priemyslu v SR. Charakteristika najvýznamnejších podnikov odvetvia: Duslo, a.s., Šaľa, Chemko, a.s., Strážske, Novácke chemické závody, a.s., Nováky, Istrochem, a.s., Bratislava.