Co zvyšuje výkonnost podniku - Urban, Jan
Faktory, ktoré rozhodujú o výkonnosti podniku. Úroveň organizácie ako celku. Úroveň finančných procesov. Úroveň jednotlivých pracovných pozícií. Komplexný charakter výkonnosti.