Rizikový kapitál (naděje pro malé a střední podniky?) - Srpová, Jitka
Objekty financovania rizikového kapitálu. Formy vstupu rizikového kapitálu. Požadovaná výnosnosť projektov. Zdroje rizikového kapitálu vo svete. Rizikový kapitál v Českej republike.