Doporučení analytiků na českém akciovém trhu - jsou k užitku? - Filip, Miloš
Vyhodnotenie schopností burzových analytikov predpovedať vývoj akcií na českom kapitálovom trhu, prípadne ich schopnosť ovplyvniť svojím odporúčaním kurz akcie.