Opatrenia proti praniu špinavých peňazí - Vyhnálik, Ján
Opatrenia proti praniu špinavých peňazí v bankovom sektore SR: dôsledná identifikácia klientov bankami, ukončiť vydávanie vkladných knižiek na doručiteľa, legislatívne upraviť postavenie, práva a povinnosti zamestnancov bánk, prostredníctvom ktorých banky uskutočňujú ohlasovanie podozrivých operácií policajným orgánom, vykonávať kontrolu v bankách.