Prístupy k manažmentu hospodárskeho rizika - Čunderlík, Dušan
Vysvetlenie pojmu hospodárske riziko. Riziko ako nebezpečenstvo chybnej informácie. Rozdielne informácie pre jednotlivé stupne riadenia. Firemné informačné technológie - stavané tak, aby poskytli poklady každému stupňu manažmentu firmy. Riziko ako nebezpečenstvo chybného rozhodnutia. Riziko ako nebezpečenstvo negatívnej odchýlky od cieľa.