Protokol o štatúte Európskeho systému centrálnych bánk a Európskej centrálnej banky
Plné znenie protokolu o štatúte Európskeho systému centrálnych bánk (ESCB) a Európskej centrálnej banky. Ustanovenie ESCB. Ciele a úlohy ESCB. Organizácia ESCB. Pokračovanie v č. 6/99.