150. výročie narodenia Pavla Országha Hviezdoslava - Flaché, Dagmar
Druhá pamätná minca emisného plánu NBS na rok 1999, venovaná 150. výročiu narodenia slovenského básnika, dramatika a prekladateľa Pavla Országha Hviezdoslava.