Národná banka Slovenska a jej legislatívna činnosť - Kuklišová, Renáta
Národná banka Slovenska ako centrálna banka SR vznikla 1.1.1993. Legislatívne kompetencie vyplývajúce zo zákona o NBS. Zákony, vyhlášky a opatrenia, ktorých príprava a zmeny spadajú do legislatívnej kompetencie NBS (1992-1999). Register predpisov a opatrení NBS určených pre verejnosť - rok 1993.