Ochrana domácich výrobcov proti subvencovaným dovozom - Kubicová, Jana, 1961-
Zákon o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach č. 226/1997 Z.z. a praktická colá politika na Slovensku. Subvencie do poľnohospodárstva a Dohoda o poľnohospodárstve GATT 1994.