Aké náležitosti má mať nájomná zmluva - Feketeová, Anna
Všeobecnú úpravu nájomnej zmluvy obsahuje par. 663 a nasl. Občianskeho zákonníka. Formálne a obsahové náležitosti nájomnej zmluvy. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zodpovednosť za porušenie nájomnej zmluvy. Zánik nájomnej zmluvy. Vzorový príklad.