Desatoro globálneho manažmentu - Majerská, Dáša
Základné pravidlá pre firmy, ktoré sa snažia o svoje zviditeľnenie na rozširujúcom sa globálnom trhu. Dôveryhodné a efektívne vedenie na všetkých úrovniach. Zameranie sa na zákazníkov. Fungujúci systém akosti. Tvorba vlastných vnútorných rezervných zdrojov. Meranie výsledkov podnikania. Využívanie efektívnej technológie.