Zajištění připravenosti informačních systémů na rok 2000 ve finančních institucích - Knespl, David
Problém roku 2000 vo finančnom a bankovom sektore. Príčiny a rozsah problému. Projekty k zaisteniu pripravenosti na rok 2000.