Praní špinavých peněz dnes a ve 3. tisíciletí - Olšovský, Ludvík
V dňoch 11. a 12.3.1999 sa konala v Prahe tretia výročná konferencia o praní špinavých peňazí v strednej a východnej Európe. Znaky prepieracieho procesu. Pranie peňazí ako celosvetový priemysel. Daňové úniky. Medzinárodný boj proti praniu špinavých peňazí. Internet a pranie peňazí. Situácia v ČR.