Slavomír Hatina: V určitom momente musíte prehodiť výhybku - Hajko, Jozef
Rozhovor s prezidentom a spolumajiteľom Slovnaftu S. Hatinom. Finančná situácia Slovnaftu, a.s. Bratislava. Devalvácia slovenskej koruny a jej vplyv na zisk spoločnosti. Úvery zo zahraničia. Privatizácia Slovnaftu. Potreba vstupu zahraničného investora.