Slovensko a Európska únia - Nagyová, Izabela
Z obsahu: Rozšírenie Európskej únie môže postupovať rýchlejšie, ako sa čakalo. Aj keď pozvanie na rokovanie sa blíži, SR nemôže poľaviť. P. Hamžík: Príprava na vstup do EÚ nie je beh na krátke trate. J. Figeľ: Naším základným cieľom je vstúpiť do únie spolu so susedmi. Röntgenovanie ukázalo potrebu prijať v SR mnohé právne normy.