Nepriaznivý vývoj miezd v poľnohospodárstve pokračuje - Buchta, Stanislav
Vývoj miezd v poľnohospodárstve. Efektívnosť mzdových prostriedkov. Mzdy poľnohospodárskych robotníkov a riadiacich pracovníkov. Nízke priemerné mzdy a nízka dôchodkovosť rezortu. Zvyšovanie mzdovej diferenciácie v poľnohospodárstve. Nízka cena práce.