Situácia na trhu práce - Senderáková, Lucia
Vývoj a štruktúra obyvateľstva. Základné charakteristiky zamestnanosti a mzdového vývoja v hospodárstve SR. Vývoj nezamestnanosti. Pasívna politika trhu práce. Údaje Štatistického úradu SR.