Zmeny v oblasti sociálneho zabezpečenia účinné od 1. apríla 1999 - Matlák, Ján
Novela zákona o minimálnej mzde. Výklad jednotlivých ustanovení paragrafov zákona o minimálnej mzde po zmene zákona č. 90/1996 Z.z. v znení neskorších zákonov. Zvýšenie minimálnej mzdy vo vzťahu k dávkam nemocenského poistenia. Zvýšenie minimálnej mzdy vo vzťahu k dávkam štátnej sociálnej podpory. Novela zákonov upravujúcich poistné vzťahy. Novela a podpora v nezamestnanosti. Novela a samosprávne orgány Sociálnej poisťovne.