Minimálne mzdové tarify od 1. apríla 1999 - Mačuha, Miroslav
Vláda SR schválila s účinnosťou od 1. apríla 1999 návrh nariadenia vlády č. 65/1999 Z.z. ktorým sa mení nariadenie vlády ČSFR č. 43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom prostredí a za prácu v noci v znení neskorších predpisov. Minimálne mzdové tarify a minimálna mzda. Novela nariadenia vlády na úmerné zvýšenie mzdových taríf.