Stav ekonomik středoevropských reformních zemí - Nikolski, Viktor
Závery rozborov vývoja ekonomík Českej republiky, Maďarska a Poľska uskutočnených Európskou bankou pre obnovu a rozvoj. Porovnanie súhrnného ekonomického potenciálu uvedených krajín.