<The> Composite leading indicator of the Slovak Republic business cycle: construction and forecast - Bors, Ladislav
Indikátory hospodárskeho cyklu (BCI - Business cycle indicators). Meranie hospodárskeho cyklu. Metodológia konštrukcie zloženého vedúceho indikátora (CLI - Composite leading indicator). Zložený vedúci indikátor hospodárskeho cyklu v SR.