Zákon č. 381/1997 Z.z. o cestovných dokladoch
Úplné znenie zákona č. 381/1997 Z.z. o cestovných dokladoch. Zákon ustanovuje druhy cestovných dokladov Slovenskej republiky, podmienky ich vydávania, odnímania a odoberania, práva a povinnosti občanov SR a osôb bez štátnej príslušnosti s trvalým pobytom na území SR a postup pri porušení ustanovení zákona. Zákon nadobúda účinnosť od 1. januára 1998. Citácia odkazov a poznámok pod čiarou.