Programy podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike IV.
Ministerstvo hospodárstva SR v spolupráci so SZRB, š.p.ú. vyhlasuje Program podpory rozvoja cestovného ruchu SR IV. Jednotlivé body programu: Predmet a účel podpory. Príjemca podpory. Forma a rozsah podpory. Podmienky poskytnutia podpory. Podmienky účasti na programe. Postup pri podaní žiadosti. Rozhodnutie o priznaní finančného príspevku. Vyplatenie finančného príspevku. Záverečné ustanovenia.