Medzinárodné automobilové poistenie a systém zelenej karty - Fekete, Imrich
Slovenská republika je od 1. januára 1994 členom medzinárodného združenia poistiteľov zodpovednosti za škody spôsobené prevádzkou motorových vozidiel, ktorý je známy ako systém zelenej karty. Fungovanie systému zelenej karty. Kancelária zelenej karty SR a úlohy vyplývajúce z jej štatútu. Slovenská poisťovňa a dohody o garanciách.