Zavedenie eura a jeho vplyv na aktivity podnikov - Polednáková, Anna, 1957-
Niektoré otázky spojené so vznikom spoločnej meny euro zavedenej v krajinách Európskej menovej únie 1. januára 1999. Prepočítavacie koeficienty a menové kurzy. Príklady prepočítavacích koeficientov. Konvencie na Euro peňažnom trhu. Referenčná úroková miera. Výhody a nevýhody zavedenia eura. Ilustračné príklady.