Regulačné bariéry - Zemanovičová, Daniela
Umelé prekážky pre konkurenciu súvisia s regulačnými opatreniami verejnej správy. Charakteristiky regulačných bariér. Príčiny netrhových zlyhaní. Dotazníková anketa na vnímanie regulačných bariér pre hospodársku súťaž v štyroch transformujúcich sa krajinách (SR, ČR, Poľsko, Maďarsko). Odporúčania na obmedzenie regulačných bariér.