Nová obchodná a priemyselná politika - cesta riešenia krízy juhokórejskej ekonomiky - Baláž, Peter
Finančná kríza v ázijských krajinách. Krízový vývoj v Južnej Kórei. Vývoj zahraničného obchodu v rokoch 1960-1995. Reštrukturalizácia priemyslu. Vlastnícka štruktúra a riadenie čebolov (podnikateľské konglomeráty veľkých podnikov. Rastová stratégia firiem. Ekonomická efektívnosť činnosti čebolov. Záchranný program Medzinárodného menového fondu. Realizácia programu Big Deals.