Kita, Jaroslav: Nákup a predaj. Bratislava, Sprint 1998. 194 s. - Hanuláková, Eva, 1964-
Recenzia publikácie Kita, Jaroslav: Nákup a predaj. Zaoberá sa nákupom a predajom z hľadiska dodávateľsko-odberateľských vzťahov na trhu výrobnej sféry. Je rozdelená do troch kapitol: Všeobecná charakteristika trhu výrobnej sféry, Nákup, Predaj.