Luknič, Arnold S.: Ochrana podnikateľských informácií. Bratislava, Slovak Academic Press 1998. 183 s. - Andrášik, Ladislav
Recenzia publikácie Luknič, Arnold S.: Ochrana podnikateľských informácií. Publikácia má sedem kapitol: Úvod do problematiky podnikateľských informácií, Ohrozenie a zraniteľnosť informácií, Vlastnícke práva a informácie, Opatrenia na ochranu informácií, Bezpečnosť podnikateľského prostredia, Ochrana počítačových a komunikačných systémov, Zavádzanie programu zabezpečovania ochrany informácií.