Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch ...v - Štalmašková, Mária
Zákon NR SR č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 1/1998 Z.z. (úplné znenie zákona NR SR č. 262/1998 Z.z.). Sadzobník správnych poplatkov.