Novela zákona o dani z pridanej hodnoty schválená v NR SR dňa 22. 3. 1999 - Zuziková, Alena
Ustanovením sa od 1. 4. 1999 rozširuje predmet úpravy zákona o dani z pridanej hodnoty. Pôvodné znenie ustanovení a komentár k zmeneným a doplneným ustanoveniam.