Kategorizácia investičného majetku z daňového hľadiska - Jánoš, Daniel
Majetkové okruhy, ktoré definuje zákon o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. v par. 26. Hmotný investičný majetok. Nehmotný investičný majetok. Majetok vylúčený z odpisovania. Kategorizácia investičného majetku z účtovného hľadiska. Odpisovanie majetku pre daňové účely. Vstupná cena investičného majetku. Technické zhodnotenie. Účtovné odpisy. Daňové odpisy. Metódy odpisovania. Rozdiely medzi účtovnými a daňovými odpismi. Príklady.