Spoločníci spoločností - Schwottová, Edita
Posudzovanie účasti na nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení spoločníkov spoločností s ručením obmedzeným a ich nárok na starobný dôchodok a jeho výplatu.