Daňovo uznané výdavky pri príjmoch z prenájmu nehnuteľností - Pantlová, Elena
Príjmy z prenájmu nehnuteľností. Predmet prenájmu. Základ (čiastkový základ) dane z prenájmu. Odpisovanie prenajatej veci. Technické zhodnotenie prenajatej nehnuteľnosti. Ostatné daňovo uznané výdavky.