Bankroty ako súčasť trhovej ekonomiky - Vechter, Juraj
Nutnosť zásadnej novelizácie zákona o konkurze a vyrovnaní. Súvislosti inštitútu konkurzu a nedostatky konkurzného práva na Slovensku. História vzniku právnych kódexov pre konkurzy. Znefunkčnenie konkurzov v minulosti a revitalizácia podnikov. Subjekty vyňaté z konkurzu.