Dôležitosť analýzy práce pre úspešné riadenie ľudských zdrojov - Blašková, Martina
Význam analýzy pre úspešné riadenie ľudských zdrojov. Vzťah analýzy práce k činnostiam riadenia ľudských zdrojov. Priebeh procesu analýzy práce (príprava, zhromažďovanie informácií, využitie informácií). Analýza práce a redizajn (pretvorenie) pracovných miest. Dotazník pre analýzu práce. Opis práce.