Platné právne predpisy pre podnikateľov
Prehľad právnych predpisov pre podnikateľov aktualizovaných k 15. 4. 1999. Autorské práva, priemyselné práva a technické normy. Bankovníctvo, cenné papiere, financie. Ceny. Clá a devízové hospodárstvo. Dane a poplatky. Odmeňovanie. Podnikanie. Poisťovníctvo. Pozemky a pôda. Pracovno-právne vzťahy. Účtovníctvo. Zdravotné, nemocenské a dôchodkové poistenie.