Zákon o daniach z príjmov
Úplné znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov, s vyznačením posledných zmien a praktickými príkladmi. Vzájomná súvislosť medzi výškou príjmov, výdavkov na dopravu a výškou odpočítateľných položiek. Úprava hospodárskeho výsledku v podvojnom účtovníctve. Vymedzenie pojmu závislých osôb.