Zákon o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, s výkladom poslednej novely. Od 1. apríla 1999 je podnikateľ platiteľom DPH odo dňa registrácie za platiteľa dane. Zmeny v prípade refakturácie služieb. Osobitné prípady zdaniteľných plnení oslobodených od dane.