K pojmu a obsahu pracovnej disciplíny - Barancová, Helena
Vymedzenie pojmu pracovnej disciplíny. Právna koncepcia pojmu pracovnej disciplíny. Obsah pracovnej disciplíny zamestnanca. Základné právne povinnosti zamestnanca. Praktické príklady.