Zmluva o obchodnom zastúpení - Feketeová, Anna
Zmluvu o obchodnom zastúpení vymedzuje par. 652 Obchodného zákonníka. Odlišnosť zmluvy o obchodnom zastúpení od iných typov zmlúv. Určenie zmluvných strán. Obsahové náležitosti zmluvy o obchodnom zastúpení. Povinnosti obchodného zástupcu. Nárok obchodného zástupcu na odmenu. Zánik obchodného zastúpenia. Vzor zmluvy o obchodnom zastúpení.