Strategický manažment v praxi seriál prípadových štúdií zameraných na optimalizáciu a rozvoj manažérskej praxe - Dobšovič, Dušan
Organizačný rozvoj ako predpoklad úspechu. Prípadová štúdia podniku IRONA, s.r.o., na ktorej sú demonštrované jednotlivé fázy organizačného rozvoja podniku. Riešenie organizačnej reštrukturalizácie IRONA, s.r.o. Organizačná štruktúra podniku. Prínosy zmien v oblasti organizácie a systému riadenia.