40-ročná Barbie stále slobodná - Kapšová, Renata
Vývoj najznámejšej značky bábiky Barbie od jej oficiálneho debutu na veľtrhu v New Yorku r. 1959. Marketingová komunikácia Barbie. Výhradným distributérom je od r. 1997 spoločnosť Global Express Slovakia, spol. s r.o. Vývoj predaja Barbie.