Indická republika - nedocenený trh - Kostolanský, Rudolf
Priebeh ekonomickej reformy. Indické poľnohospodárstvo. Vývin odvetvia financií. Indický daňový systém. Zahraničnoobchodná politika Indie. Obchod medzi Indiou a Slovenskom. Platné dovozné colné sadzby Indie na vybrané skupiny výrobkov.